Digərləri

Təl-Əvivdəki 1850 ev, Aralıq dənizi vahidinə çevrildi

Təl-Əvivdəki 1850 ev, Aralıq dənizi vahidinə çevrildi

Jonathan Canetti

Təl-Əvivdən cənubda, qarajlar və sənətkarlıq dükanları ilə dolu xiyabanların ortasında, Villa Salame uzun illərdir imtina əzabını çəkdi, danimarkalı bir cüt tərəfindən əldə edilənə qədər. Onun inşası, təxminən 1850-ci ildə bir a ərəb üslubunda daxili həyət, və ev bir fermerin və ailəsinin evi idi.

Artıq evin xarici görünüşü yenidən qurulub. Jonathan Canetti

Təmiri planlaşdırarkən, memarlar Aralıq dənizi rəngləri ilə müasir bir vahid görünüş verməyə qərar verdilər, şəhərdən qaçmaq üçün mükəmməl sığınacaq olacaq.

Evin əsl təbiətini orijinal daşı ilə qoruyub saxlamağa böyük əhəmiyyət verdilər, eyni zamanda onu sahiblərinin ehtiyaclarına uyğunlaşdırmaq üçün yeni və müasir elementlər əlavə etdilər. Jonathan Canetti Jonathan Canetti

Ən vacib elementdir Bütün evin içindən keçən əhəng daşı, qonaq otağından, verandadan və master yataq otağından.

İllər ərzində divar təmir zamanı çıxarılan gips ilə örtülmüş, orijinal daşı, açıq və tağları ifşa etmişdir. Jonathan Canetti Kəsişmə divarları şüşə və polad çərçivələrdən ibarətdir, materialların maraqlı bir kontrastını çəkərkən, orijinal daş divarını tamamilə görməyə imkan verir. Jonathan Canetti

the kemerli açılışı olan daxili divarlar diktə etdilər mənzilin üç sahədə paylanması: oturma otağı, mətbəx yemək otağı və bir iş sahəsi və xüsusi bir vanna otağına bölünən üçüncü bir yer.

Jonathan Canetti Jonathan Canetti Üç zonanın döşəmələri beton plitələrlə örtülmüşdü. Jonathan Canetti Qonaq vanna otağı müasir bir beton tavan və şərq üslublu plitələrlə tamamilə yenidən qurulmuşdur. Jonathan Canetti Jonathan Canetti

Lakin, evin əsl ürəyi daxili həyətdir (ilk foto): bitki başında sakit və rahat bir yer, açıq stul və su bulağı olan çirkin bir masa.

Jonathan Canetti

Sonra, memarların verdiyi islahat planını sizə təqdim edirik.

YAXŞI

Layihə və məlumat: BoND nəzakəti

www.bureaund.com