Göstərişlər

Tam islahatdan əvvəl və sonra

Tam islahatdan əvvəl və sonra

Iker López Consuegra

Bir fotoqraf və modelyer həyatlarında köklü bir dəyişikliklə yeni bir mərhələyə başlamaq istədi: evlərinin, Madriddəki 60-cı illərdən bir mənzil bunun pis paylanması bir labyrintine və qaranlıq bir daxili verdi. Və labirint dedikdə, şişirtmirik, mətbəxə girmək üçün bir yataq otağından keçməli oldun (planı bu sətirlərdən əvvəl olan şəkillər qalereyasında əvvəl və sonra görə bilərsiniz).

Qarışıqlıq və yeni hesab yaratmağı tapşıran memar İker López Consuegra idi. "Onlar özlərini müəyyənləşdirəcək və şəxsi həyatlarını peşənin müəyyən cəhətləri ilə birləşdirə bilən çoxşaxəli, yaradıcı, rahat, estetik və ahəngdar bir məkan istədilər" dedi. İlk addım iki sahəni, biri qonaq otağı, yemək otağı və mətbəx, digəri isə üç yataq otağı, iki vanna otağı və bir ofis olan bir sahəni müəyyənləşdirmək idi. Hər ikisini ayırdıqda tamamilə divarda gizlənə bilən böyük bir taxta təbəqə tapırıq. Funksional paylanmaya nail olunduqdan sonra növbəti məqsəd cənuba baxan pəncərələrdən daxil olan işığın tam istifadəsi idi. Daxili dizayner, qonaq otağı ilə mətbəx arasında bir haşiyə yaratmağa imkan verən mobil günəş şüalarının keçməsinə imkan verən mobil işlənmiş dəmir və şüşə bölmələr hazırladı. Bu ümumi məkana giriş qapısı da şüşədir, parlaqlıq giriş salonunu doldurur.

Havaları olan bu minimalist kətan fabrik Nordic və sənaye arasında bir stilin yarısını göstərmək mükəmməl idi. Dizayn nişanları, məsələn stullar Tolix ya da İstək sümüyü Wegner sadə xətlər parçaları və neytral rənglərlə, bütünlüklə dərinlik, toxumalar və xarakter verən izlər və toxumalarla qarışdırılmışdır.

www.ikerlopez.com

Reklam - Radikal dəyişikliklə aşağıda oxumağa davam edin

Memar İker López konsuegra başçılıq etdiyi bir islahat Madriddəki bu mənzili tamamilə dəyişdirdi.

İş və zövq

Sahibləri, gənc bir yaradıcı cütlük, evdən işləmək üçün bir sahəsi olan bir ev istədi.

Məqsədlər

Əldə ediləcək iki məqsəd daha funksional bir paylanmaya nail olmaq və təbii işıqdan maksimum istifadə etmək idi.

İşıq düzəldildi

Bu pəncərələrdən daxil olan işıq əvvəllər arakəsmələr arasında bağlanaraq istifadə edilməmişdir.

Yaxşı əhatə olunmuşdur

Yemək otağında Wegner-in mifik Wishbone stulları.

Gizlətmək üçün heç nə yoxdur

Mobil bir forge və şüşə bölmə, işığın evin içərisinə çatmasına imkan verir.

Mobil arakəsmələr

Sürüşən qapıları açmaq və ya bağlamaq mətbəx izolyasiya edilmiş və ya oturma otağına açılmışdır.

Ada

Mətbəx iş sahəsi bir ada ilə məhdudlaşır.

Ofis

Mətbəxdə qeyri-rəsmi yemək etmək üçün adanın yanında bir masa yerləşdirildi

İnteqrasiya olunacağını bilin

Mətbəx ifşa edildikdə, sadə xətləri olan diskret kabinetlər seçildi.

Açıq qapılar Iker López Consuegra Yeni paylama

Bu məkandan əvvəl mətbəxə getmək üçün keçməli olan bir yataq otağı işğal edildi.

Təbii işıq rahatdır Giriş zalı Aydınlıq

Burada da işığa imkan verən şüşə qapı qoyulmuşdur.

Şəxsi və ictimai zona

Bu taxta sürüşmə qapı hər iki boşluğu ayırır.

Yataq otağı

Ağ, ağac və sadə xətlər.

Məkan qazanın

Daha uyğun qarderoblar quraşdırmaq üçün yerin qapısı dəyişdirildi.

Rahatlayan Taxta başlıq Yeni dəri

Banyolar üçün, mat rəngli düzbucaqlı plitələr təbii işığın və daşdan hazırlanmış plitələrin hidravlik izlərlə çoxalmasına kömək edir ki, bu da işığı özünəməxsus şəkildə özünə çəkir.

Birindən iki daha yaxşı

Əsas banyoda iki əks duş quraşdırılıb.

İkinci vanna otağı Daha əvvəl salon Əvvəl

Bu bölmə, şüşə bölmə ilə əvəz olunan hissəsidir

Əvvəl mətbəx Əvvəl mətbəx Əvvəl mətbəx Əvvəl mətbəx Daha əvvəl yataq otağı Əvvəl Daha əvvəl vanna otağı Daha əvvəl vanna otağı Daha əvvəl vanna otağı Əvvəlcədən planlaşdırın Daha sonra təyyarə


Video: Məktəbdə həyəcan siqnalı - FHN TƏLİM KEÇİRDİ (Oktyabr 2021).