Məlumat

Radikal dəyişiklik: xüsusi hazırlanmış bir mərtəbə

Radikal dəyişiklik: xüsusi hazırlanmış bir mərtəbə

Çox idmançı, velosiped asılısı və dizayn sevgilisi. Bu, CaSA studiyasına yeni aldığı Barselonanın Sant Antoni şəhərində yerləşən bir mənzildə islahat aparmaq üçün gedən oğlanın profilidir. Qaranlıq bir ev olmasına baxmayaraq, çox bölünmüş və quruluş problemləri ilə potensialı böyük idi və memarlar tam bir islahat və xüsusi bir daxili dizaynı ilə ən yaxşı şəkildə necə sıxmaq lazım olduğunu bilirdilər.

Reklam - Yeni həyat altında oxumağa davam edin

CaSA araşdırması qaranlıq, bölünmüş və köhnəlmiş bir mənzili parlaq, açıq və cari bir evə çevirən bu islahatı imzalayır.

Təkərlərdə

Sahibi velosiped sürməyin böyük bir pərəstişkarıdır və velosipedlərini saxlayacaq yer tapmaq tələbi idi. Memarlar metal borularla xüsusi bir dəstək hazırladılar və divarı boz plitələrlə qorudular.

Keçmişə göz gəzdirin

Köhnə qapılar xilas edilərək bərpa edildi.

İlk təəssürat

Girdikdə qonaq otağı və mətbəx ilə yer paylaşan yemək otağını alırıq.

Yaxşı əhatə olunmuşdur

Yemək otağında, masada Pedrali rəssam Zaida Sabatés əsasında. Kafedralar İstək sümüyü Carl Hansen'dən.

Stokholm sindromu

Konsol əvvəlki seriyadan Stokholm of Ikea.

Paylaşmaq yaşamaqdır

Mətbəx, qonaq otağı və yemək otağı bir neçə arakəsməni sökdükdən sonra eyni yeri bölüşürlər.

Xəzinə adası

Ada mətbəx sahəsini ayırır. Bu, batır Ikea kran ilə Waterevolution. Lampa kimidir Onok İşıqlandırma.

Qara qara

Mətbəx tərəfindən hazırlanmışdır TPC.

Davam edəcək ...

Boz plitələr evin eyni cəbhəsində istifadə edilmişdir, lakin müxtəlif ölçülərdə. 60x60 girişində, 30x30 mətbəxdə və 10x10 banyoda.

Gizli istedad

Mətbəxdə, ekstraktor kapotu tavanda gizlənmişdir. Tezgahda, vaza üzüm of Rosenthal.

Yerdən cücərmək

Plitələrlə örtülmüş bir şelfdə, qabları Yaşayış yeri.

Bar sevir

Tabureler modeldir Tel of Pastoe.

Dekorasiya

Çox təmkinli bir rəng palitrası qorunur və toxumaları ilə xarakter qatılır.

Rahatlıq zonası

Divan Stua, əkinçi Zaida Sabatés və ön planda qara mərmər süfrəsinə müdaxilə etdi Tripodex of (+) layihəsi.

Stol oyunu

Qəhvə masaları modellərdir Mesh, RivaObyektlər of Kettal.

Yuva oturacağı

Kreslo Səbət of Kettal.

Qoy işıq olsun

Teras əvvəl bir vanna otağı və camaşırxana sahəsi olduğundan, daha az işıq daxil oldu.

Teras

Bir vanna otağı və bir yuma sahəsi qoymaq üçün bağlanmış köhnə teras bərpa edildi. Paltaryuyan maşın olduğu yerdə iş tərəfi yaradılıb. Sağ tərəfdə, vanna otağının pəncərəsi.

Təbii işıq

Metal boruların bir quruluşu ilə memarlar, təbii işıqlandırma əldə edərək, pəncərədə bir güzgü asdılar. Lavabo kimidir Unisan və musluk Waterevolution.

Şəffaflıq qanunu

Vanna otağı mətbəxin yerləşdiyi yerdə yerləşirdi.Əl şüşəli ekran duş sahəsini istirahət yerlərindən ayırır.

Rəng notu

Bıçaqlar DələQarğa Pau Sanz və Vila rəng fırçası vurur.

Hər şey axır

Köhnə mərtəbə boşluqları birləşdirən palıd döşəmə ilə əvəz olundu.

Ayaqlarında

Yatağın ətəyində, stul JED of Yaşayış yeri.

Kiçik ifşa

Mərmər və metal masada Ucu, Ettore Sottsassın vazası, in BD Barselona; Sandro Bedininin işi, tepsi VAR və lampa Mila səbəti Santa & Cole.

Lazımi istirahət

Yataq Yaşayış yeriyataq masası Müsbət kainato və asılmış lampa Vibia.

Əvvəl

Daha əvvəl məkanın necə bölündüyünü görə bilərsiniz.

Daha əvvəl salon Daha əvvəl salon

İlk etdikləri yer boşaltmaq və onu sıxışdıran və işığın içəriyə çatmasına mane olan divarları silmək idi. Quruluş əsas məkanın yuxarı hissəsindən keçən və eyni zamanda LED işıqlarının birləşməsinə və bulanmasına xidmət edən toxumalı divar şeridi sayəsində gizlənmiş metal şüalarla gücləndirilməli idi. Dağıtım da dəyişdirildi: vanna otağı yaratmaq üçün bağlanmış köhnə teras bərpa edildi və bir yuyucu sahə bərpa edildi və vanna otağı mətbəxin yerini aldı. Otaqlar arasındakı vizual davamlılığa, döşəməni palıd ağacına dəyişdirmək və girişdə, mətbəxdə və banyoda eyni ölçülü boz plitələrdən istifadə etməklə nail olunmuşdur.

Daha əvvəl salon Daha əvvəl salon Qonaq otağından əvvəl terras görünüşü Daha əvvəl terras

Bir vanna otağı tərəfindən işğal olunur.

Düz

Müştərinin ehtiyaclarına və mövcud məkana uyğunlaşma qara metal borularla hazırlanmış bir neçə xüsusi dizaynla mümkün oldu. Girişdə bir quruluş velosipedləri park etməyə xidmət edir, terrasda bəzi çubuklar bitkilərin dırmaşması üçün mükəmməl bir dəstəkdir və banyoda təbii işıq lampası kimi xidmət edən yeni bir pəncərənin qarşısında olan güzgü saxlayır. Dekorasiya ağ, qaralar və bozların çox ciddi rəng palitrasında saxlanılmışdır. Bu, bütövlükdə xarakter və dərinlik vermək üçün daha çox istifadə olunan toxumalardır. Rəssam Zaida Sabatés'in müdaxilə etdiyi Kettal'ın bəzi planşet parçaları və terrazzo trapntojo şəkilləri bitdi.

www.colomboserboli.com
Stil və sənət istiqaməti: CaSAŞəkillər: Roberto Ruiz
www.robertoruiz.eu
www.kettal.com